Youzik logo

Youtube converter, de beste Youtube to mp3 converter

Downloaden Youtube video's naar mp3.

Zoeken naar een video

  Het downloaden van Youtube naar mp3 in excellentie!

  Youzik is de site die ervoor zorgt dat u Youtube video's kunt downloaden in mp3-formaat zo snel en gemakkelijk mogelijk op het web. Geen installatie of registratie is vereist, u hoeft alleen op te zoeken of direct te kopiëeren de url van naar keuze in het bovenstaande veld.

  Onze service converteert de video en download het op hetzelfde moment, er is geen tijd tussen dit proces wat Youzik het meest effectieve platform maakt dat er is, bovendien, deze website past zich aan mobiele telefoons, tablets, laptops, enz. Zo kunt u de mp3-bestanden opslaan op elk apparaat.

  Ten slotte, ons systeem filtert op ongeëvenaarde manier de hoogst mogelijke kwaliteit op basis van de gedownloade video monsters (320 kbps meestal).

  De enige video mp3 omzetter compatibel met de PC, Android

  Youzik werkt op alle populaire web browsers zoals Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Opera en ook Android mobiele browsers, waar u al uw Youtube video's in mp3 formaat kunt downloaden en direct op uw mobiele telefoon of tablet kunt opslaan.

  Android app

  Browser extensies om uw favoriete Youtube video's nog makkelijker naar mp3 bestanden te converteren!

  Om deze dienst nog aangenamer te maken, hebben we extensies voor uw favoriete browsers (Chrome en Firefox) ontwikkeld, eenmaal geïnstalleerd, zullen deze uitbreidingen een download knop toevoegen aan elke Youtube pagina die u bezoekt.

  Op deze manier hoeft u allen maar op de download knop te klikken om de conversie van Youtube video tot mp3 te starten, met dit zal de download tijd van uw video sterk verminderen.

  Deze add-ons zijn eenvoudig te installeren en zeer eenvoudig om te gebruiken, u kunt ze downloaden en vol gebruik maken van onze service (zonder zelfs onze website te bezoeken) als u gebruik maakt van een van de hierboven genoemde browsers.

  Download de addon
  Een buitengewone conversie techniek!

  Youzik is een ware cloud van Youtube mp3 conversie. Het werk dankzij een geavanceerde technologie gemiddeld tien keer sneller dan zijn concurrenten.

  In feite, als u op de download knop klikt om uw video in mp3 formaat te verzamelen is uw vraag aan een aantal van onze servers verstuurd, die downloaden de video van een aantal Youtube servers. Gedurende de download proces, converteren deze servers het filmpje alvast in een audio-formaat, dus zelfs als het bestand nog steeds niet volledig is gedownload. Dit proces wordt simultaan en asynchronisch uitgevoerd.

  Om af te sluiten, de mp3 stroom van de Youtube video wordt naar u verzonden tijdens deze handeling. Dit komt overeen met drie gelijktijdige operaties die samen werken zodat u het bestand zo spoedig mogelijk kunt beschikken.

  Het overgrote deel van dit soort diensten laad eerst de video, vervolgens converteert het de video, en tenslotte laat het je omleiden naar een link die u naar het uiteindelijke bestand leid. Dit in zijn geheel is een veel trager proces.